KAYIT TAKVİMİ

Kesin Kayıt Tarihleri

22 Haziran - 16 Temmuz 2021

*2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Lisans/Önlisans Uluslararası Öğrenci başvuruları değerlendirilmiş ve yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Yerleştirme Sonuçlarına başvuru sırasında kullandığınız ‘kullanıcı adı’ ve ‘şifreniz’ ile ulaşabilirsiniz.

Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-2022 Güz Dönemi Katkı Payları İçin TIKLAYINIZ.

Bilgi Formu İçin TIKLAYINIZ.

*Sisteme giremeyen kullanıcı adını yada şifresini unutan adaylar studyinsubu@subu.edu.tr e-posta adresine sisteme kayıt oldukları e-posta ile adını ve soyadını yazıp mail atmaları halinde davet mektupları maillerine gönderilecektir.

NOT 1: Vekalet ile kayıtlarda kesinlikle vekalet belgesi olmalıdır.

KAYIT EVRAKLARI

• Lise Diplomasının aslı ve onaylanmış Türkçe Çevirisi.
  • Denklik Belgesi (Adayların lise diplomalarının Türk liselerinden alınan diplomalara denk olduğunu gösteren ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ya da ülkelerindeki Türkiye Büyükelçiliği’nden alınacak.)
  • Not Durumu belgesinin (Transkript) aslı ve onaylanmış Türkçe Çevirisi.
  • Türkçe Yeterlik Belgesi Üniversitemiz SADEM veya Yunus Emre Enstitüsünden alınmış ise kabul edilecektir. Diğer belgeler kabul edilmeyecektir.
  • Pasaportun aslı ve fotokopisi
  • 4 adet 4.5x6cm ebadında fotoğraf.
  • Davet Mektubu çıktısı.
  • Sınav puanı belgesi (YÖS, SAT 1, ACT)
  • Mavi Kartlılar için Mavi Kart fotokopisi.
  • Çift Uyruklu Öğrenciler için Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüklerinden alınabilir)
  • Harç Dekontu (Türkçe Yeterlik Belgesi Üniversitemiz SADEM veya Yunus Emre Enstitüsünden alınmış ise öğrenci dönem harcını öder)
  • Bilgi Formu (Lütfen Bilgi formunu web sayfamızdaki duyurudan indirip bilgisayar ortamında doldurunuz.)

Not 2 : Adayların kayıt esnasında Türkçe yeterlilik belgeleri (SADEM veya Yunus Emre Enstitüsünden) yoksa ilk önce SADEM’e kayıtları yapılır.

NOT 3 : Kişinin Başvuru ve/veya kayıt esnasında teslim etmiş olduğu belgelerin sahte olduğunun tespit edilmesi halinde kaydı silinecek ve tüm öğrencilik hakları iptal edilecektir.

Kayıt Yeri: Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, T2 Blok, Dış İlişkiler Ofisi Serdivan / SAKARYA

Soru ve sorunlarınız için:

E-POSTA: studyinsubu@subu.edu.tr

TEL: +90 264 616 01 14 / +90 264 616 01 23